maanantai 20. heinäkuuta 2020

Tamperelainen sitoutumattomien yhteislista isänmaan asialla kuntavaaleissa 2021 Tampereella

Tamperelainen sitoutumattomien yhteislista isänmaan asialla kuntavaaleissa 2021 Tampereella tervetuloa vilpittömästi mukaan omalla asiallasi ;) yhteisen 'Tampereen tamperelaisen sitoutumattomien yhteislistamme kautta:

https://tampere-sitoutumattomien-yhteislista.blogspot.com/

Pyrimme vakavasti otettavaksi puolueiden ulkopuoliseksi vaikutuskanavaksi yhteistyössä muutosta haluavien itsellisten ihmisten kanssa
https://tampereen-kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com/
Tervetuloa mukaan kuntavaaliehdokkaaksi yhteislistallemme oman valitsijayhdistyksesi kautta. Yhteistyö on voimaa jopa ilman lasermiekkaa ;)

Olematta jediritari, kuntavaaleissa Tampereella ykkösehdokkaanne kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo
https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

Ollaan yhteyksissä sähköpostilla mieluiten hommien ja harrastusten tiimoilta ei aina, kuten ei ajossakaan vastailla puhelimeen

e-mail: kuntavaaliehdokastampere@gmail.com, vapaussoturi@gmail.com


Isänmaan Asialla Huk Lehto Seppo kuntavaaliehdokas omalta listaltaan tulevassa yhteislistassa 2021 Tampereen kuntavaaleissa ja tuellanne seuraavassa Tampereen kaupunginvaltuustossa. 

Https://kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com

Kiitos etukäteen kannatuksestanne ja mahdollisesta markkinoinnistanne ehdokkuuteni ja valitsijayhdistykseni asialla.

PS: Ehdota ja asetu itsekin omalta 10 hengen valitsijalistaltasi yhteislistamme kuntavaaliehdokkaaksi?

Nouskaamme puolustamaan suomalaisia ja eurooppalaisia arvoja erilaisia erittäin kyseenalaisia kultteja vastaan:


Autamme kuntavaaliehdokkuutenne markkinoinnissa etc.

Tampereen merkitys korostuin vapaussodassa 1918, siitä muistomerkkinämme Vapaudenpatsas joka kaipaa takaisin punagraniittisia patsasta ympäröiviä reunalaattoja, mitkä on vaihdettu harmaaseen graniittiin tässä jokunen vuosi sitten. Vielä 2010 ko punagraniitti ympäröi vapaudenpatsasta ja kukkaistutuksia.


Arvostakaamme Ukrainaa ja antakaamme tukeamme Ukrainalle, joka taistelee moskovan oblastin miehitystä vastaan kuten Suomikin on joutunut kärsimään moskovan oblastin imperialismista mm aluemenetyksin / aluemiehityksin. Lisää Ukraina vs moskovan oblasti uutisia: https://vartiopaikalla.blogspot.com Kiitämme ko bloggaajaa raporteistaan julkisesti.

-----------------------------
Valkoisten elämälle Ukrainassa on suurin riski moskovan imperialismi, kuten se on ollut koko itäiselle, eteläiselle Euroopalle isovenäläisenä kulttuurimarxismina / kommunismina ja alueriistoina Kaukasusta ja Aasiaa myöden


---------
"Tämän päivän Venäjää on mahdoton kuvailla demokratiaksi, siitä huolimatta, että demokratiaan viittaavia elementtejä on jäljellä vaaleista ja parlamentista alkaen, mutta nämä elementit ovat jäljellä enää niminä, muuta yhteistä niillä ei enää ole vastaavien demokraattisiin yhteiskuntiin kuuluvien – samannimisten – elementtien kanssa. Nimet ovat meille tuttuja, mutta venäläinen todellisuus on muuttunut alkuperäisen tarkoituksen irvikuvaksi.

Kieleen ja sanojen merkitykseen viitattiin Gilesin kirjassa useamminkin, aihetta tarkasteltiin laajemmin kirjan osiossa Totuus ja epätotuus… (alkaen s. 164).

Se on jollain tapaa ymmärrettävää, että Venäjän miehittäessä Krimin niemimaan ja masinoidessa sodan Itä-Ukrainaan, läntisten demokratioiden edustajat nielivät koukkuineen ja kohoineen Venäjän välittämän kuvan tapahtumista – länneltä oli unohtunut se, että Venäjällä (valtaosin venäläisillekin) totuus on ehdollinen ei absoluuttinen. Mutta, se että tänään, vuonna 2020, otamme ”venäläisen totuuden” todesta – kuvittelemme sanoilla olevan saman merkityksen kuin meilläkin, osoittaa vain sen, että olemme joko tavattoman kovapäisiä tai tavattoman tyhmiä – eikä kumpaakaan voi pitää tässä kontekstissa kovinkaan positiivisena asiana. Silmissäni ”venäläinen totuus” on yhtälailla valheellinen kuin ”venäläinen maailma”, kieroon kasvanut versio alkuperäisestä, sellainen, josta on viety ihmisarvo ja arvokkuus kunnioituksesta puhumattakaan. Ja tätä voimme käyttää aasinsiltana siirtyessämme seuraavaan teemaan, kunnioituksesta kirjoittamiseen"

---
Historioitsija Huk Seppo Lehto historian havinaa arkeenne

----------------
Sitoutumattomien yhteislista kuntavaaleissa Tampereella 2021. Olkoon Voima kanssamme ;) ilman Darth Vaderin tapaista mustaa tulevaisuutta ;)
https://sitoutumattomien-yhteislista.blogspot.com/
---------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti